PlanToys | Geometrisch sorteerbord

PlanToys | Geometrisch sorteerbord

31.50 incl. BTW

Op dit moment is dit product niet voorradig.

Artikelnummer: plan5476 Categorieën: ,

Dit mooie sorteerbord van PlanToys biedt heel veel mogelijkheden. Stapelen, sorteren op vorm en kleur of maak leuke figuren met de verschillende vormen.
De set bestaat uit 16 blokken in 4 verschillende basisvormen, driehoek cirkel, rechthoek en vierkant op een mooi speelbord. Bovendien zit er ook het tellen in van 1-4. Het leert de kinderen de verschillende vormen en kleuren en versterkt de motoriek en hand-oog coördinatie.

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert PlanToys speelgoed met veel respect voor kinderen en de natuur en wordt PlanToys wereldwijd erkend en onderscheiden.
Prachtige producten vervaardigd van rubberhout die milieuvriendelijk worden geproduceerd! Naast verse oogst van rubberbomen worden ook rubberbomen die geen rubber meer produceren gekocht van lokale boeren. Ook gebruikt PlanToys plantaardige lijm en organische kleurstoffen. Het resthout wat overblijft na de productie wordt gebruikt in een biomassa generator om elektriciteit te produceren voor de PlanToys fabriek en dorpen rondom de fabriek.

Extra informatie

Materiaal

Rubberhout

Formaat

17.5 cm X 17.5 cm X 5.8 cm

Geschikt vanaf

2 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.