PlanToys | Houten sorteer en tel spel

PlanToys | Houten sorteer en tel spel

25.50 incl. BTW

Artikelnummer: plan5475 Categorieën: ,

Met dit mooie educatieve spel van PlanToys leren kinderen sorteren, kleur herkennen en tellen.
Sorteer elk schijfje op kleur en plaats ze in de juiste schaaltjes. Moedig kleurherkenning aan, help bij het ontwikkelen van basisvaardigheden voor tellen en sorteren en het verbeteren van de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie. Jonge kinderen zijn dol op het sorteren van dingen. Het helpt te begrijpen dat kleuren hetzelfde kunnen zijn of juist verschillend. Ook helpt het bij het leren dat er aantallen zijn en begrippen als ‘meer’ en ‘minder’.

Deze set bevat 5 gekleurde houten bekers die overeenkomen met 5 gekleurde houten schijfjes die kunnen worden opgeborgen in een meegeleverde katoenen zak en spelinstructies.

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert PlanToys speelgoed met veel respect voor kinderen en de natuur en wordt PlanToys wereldwijd erkend en onderscheiden.
Prachtige producten vervaardigd van rubberhout die milieuvriendelijk worden geproduceerd! Naast verse oogst van rubberbomen worden ook rubberbomen die geen rubber meer produceren gekocht van lokale boeren. Ook gebruikt PlanToys plantaardige lijm en organische kleurstoffen. Het resthout wat overblijft na de productie wordt gebruikt in een biomassa generator om elektriciteit te produceren voor de PlanToys fabriek en dorpen rondom de fabriek.

Extra informatie

Materiaal

Rubberhout

Formaat

diameter munt 3,5 cm, dikte munt 0,5 cm, Schaaltjes 8.4 cm X 8.4 cm X 3.5 cm

Inhoud

1 katoenen zakje, 1 spelinstructie, 25 muntjes, 5 bakjes

Geschikt vanaf

18 maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.