PlanToys | Ringwerpspel

PlanToys | Ringwerpspel

31.50 incl. BTW

Artikelnummer: plan5652 Categorieën: , , , , ,

Tot de spellen behoort dit leuke ringwerpspel van PlanToys, wat bestaat uit 6 ringen van stevig touw voorzien van een kleurmarkering en 3 paaltjes met kleurmarkering.
Zet de paaltjes uit elkaar en ga op een afgesproken afstand staan. Voor de beginner zet je de paaltjes dichterbij en voor gevorderden zet je de paaltjes verder weg en verder uit elkaar. Het motiveert je kind om zich te concentreren en goed te mikken.
Super leuk spelletje om samen met de kinderen te spelen. Zowel binnen als buiten, daarom ook geschikt als buitenspeelgoed.

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert PlanToys speelgoed met veel respect voor kinderen en de natuur en wordt PlanToys wereldwijd erkend en onderscheiden.
Prachtige producten vervaardigd van rubberhout die milieuvriendelijk worden geproduceerd! Naast verse oogst van rubberbomen worden ook rubberbomen die geen rubber meer produceren gekocht van lokale boeren. Ook gebruikt PlanToys plantaardige lijm en organische kleurstoffen. Het resthout wat overblijft na de productie wordt gebruikt in een biomassa generator om elektriciteit te produceren voor de PlanToys fabriek en dorpen rondom de fabriek.

Extra informatie

Materiaal

Rubberhout

Formaat

10,8 cm diameter x 18 cm

Inhoud

3 paaltjes, 6 ringen

Geschikt vanaf

3 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.