PlanToys | Sushi set

PlanToys | Sushi set

39.95 incl. BTW

Artikelnummer: plan3627 Categorieën: , ,

Hmmm... Verse sushi door jou als echte chef gemaakt. Deze fantastische PlanToys sushi set bestaat uit vijf soorten sushi op een plankje. Vergeet niet een scheutje soja saus op het schoteltje te doen! Met deze PlanToys sushi set kunnen ze zelf de sushi opbouwen. Er zijn 12 onderdelen die aan elkaar vast zitten met klittenband. Lekkere zalmkuit, tamago (ei), garnaal met een rubberen staart, tonijn, zalm en sushi rijst. Daarnaast zijn er nog 2 vellen zeewier die om de sushi rijst kunnen worden gewikkeld. Als de kleine chef klaar is met sushi rollen kan het eten uitgeserveerd worden op een echt sushi bordje met daarbij sojasaus.

Naast dat de fantasie gestimuleerd wordt, oefenen ze de fijne motoriek.

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert PlanToys speelgoed met veel respect voor kinderen en de natuur en wordt PlanToys wereldwijd erkend en onderscheiden.
Prachtige producten vervaardigd van rubberhout die milieuvriendelijk worden geproduceerd! Naast verse oogst van rubberbomen worden ook rubberbomen die geen rubber meer produceren gekocht van lokale boeren. Ook gebruikt PlanToys plantaardige lijm en organische kleurstoffen. Het resthout wat overblijft na de productie wordt gebruikt in een biomassa generator om elektriciteit te produceren voor de PlanToys fabriek en dorpen rondom de fabriek.

Extra informatie

Afmetingen 23 × 9 × 5.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.