Rubbabu | Bal | Diverse kleuren

Rubbabu | Bal | Diverse kleuren

6.95 incl. BTW

Artikelnummer: RB3320314 Categorieën: , , , ,
Merk:Rubbabu

Een motoriekbal van Rubbabu, in diverse uitvoeringen. Elke fluweelzachte sensorische bal stimuleert de motoriek en is geweldig ontwikkelingsspeelgoed om kinderen urenlang bezig te houden. De ballen zijn gemaakt van natuurlijk rubberschuim met een zachte flocklaag (voelt als fluweel). Daardoor zijn ze zacht genoeg voor de kleine handen om ze gemakkelijk in te drukken en vast te houden. Het aanraken, wrijven en friemelen met deze sensorische bal, helpt kinderen te ontdekken en leren. Daarnaast zijn de ballen veilig en niet giftig geproduceerd, dus als een kind het speelgoed in de mond stopt, is er geen gevaar aanwezig. Uiteraard stimuleert het ook nog de grove motoriek wanneer de bal wegrolt en er achteraan gegaan moet worden.
Dit fantastische speelgoed is niet alleen mooi, leerzaam en leuk maar bovendien niet-toxisch, handgemaakt, ecovriendelijk en bijna 100% biologisch afbreekbaar.

Aangezien dit speelgoed geen bijtspeelgoed is, wordt er aanbevolen om toezicht te houden wanneer kinderen het gebruiken om op te bijten.

Extra informatie

Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Kleur

Aqua, Donkerblauw, Groen, Oranje, Rood, Roze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.