Schleich | Boerderijdieren | Ezel veulen

Schleich | Boerderijdieren | Ezel veulen

4.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13746 Categorieën: , ,
Ezels hebben een krachtige, gedrongen lichaamsbouw, een grijze vacht en een witte tekening rond de snuit en ogen.
De ezel dient de mensen al eeuwenlang op veel manieren. Ezels zijn zoogdieren die heel hard kunnen werken. Zij helpen de boer bij zijn werk, ze zijn lastdieren, houden paarden gezelschap, hoeden schapen en worden zelfs als huisdieren gehouden. Als ezelinnen worden gekruist met paarden, zijn de veulens muilezels. In veel gebieden zijn ze populair omdat ze in de woestijn kunnen overleven. Omdat zij een sterke maag hebben en water uit hun voer kunnen halen, doen zij het daar beter dan paarden. Vroeger werden ezels in oorlogstijd ook door het leger gebruikt. Ze staan bekend als betrouwbare dieren en hun aantallen en populariteit groeien nog steeds.
Fun fact: Ezels worden als lastdieren gebruikt omdat ze ladingen met een gewicht tot dertig procent van hun eigen lichaamsgewicht kunnen dragen.

De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Onverslijtbaar speelgoed voor kleine en grote kinderen; voor jarenlang speelplezier!

Extra informatie

Afmetingen 7 × 3 × 7 cm
Dier

Ezel

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.