Schleich | Boerderijdieren | Ezel

Schleich | Boerderijdieren | Ezel

6.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13772 Categorieën: , ,
Ezels zijn evenwichtige dieren die met weinig tevreden zijn en zich zeker door het terrein bewegen. Hoewel ze niet gauw zullen rennen, kunnen ze toch op hun kleine hoeven snelheden tot 50 km per uur halen.
Onze ezel stamt oorspronkelijk af van de Afrikaanse ezel. Hij kan goed tegen hoge temperaturen en stelt geen hoge eisen aan zijn voer. Er wordt vaak gezegd dat hij koppig en dom is, omdat hij zo maar kan blijven staan en niet meer verder wil. Het tegendeel is waar. Ezels kunnen niet zo hard rennen als paarden. Het zou daarom zinloos zijn om in een gevaarlijke situatie in paniek te raken en op de vlucht te slaan. Ze denken eerst na of ze echt gevaar lopen en zo ja, wat dan de beste vluchtweg is.
Fun fact: Ezels zijn niet altijd grijs. Ze kunnen ook bruin, wit of zwart zijn.
De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Extra informatie

Afmetingen 9.5 × 3.5 × 9.5 cm
Dier

Ezel

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.