Schleich | Boerderijdieren | Varken staand

Schleich | Boerderijdieren | Varken staand

5.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13782 Categorieën: , ,

"Knor Knor!" Deze zeug is op zoek naar haar kinderen, kan jij helpen zoeken?

Ons varken stamt af van het wilde zwijn. Het fokken van varkens heeft over de hele wereld 70 rassen in de meest verschillende kleuren opgeleverd.
Varkens zijn meestal roze en hebben een borstelig vel. Maar afhankelijk van het ras kunnen ze ook bruin, zwart of gevlekt zijn. Men zegt dat de dieren er vies uitzien omdat ze zich graag in de modder wentelen. Als het erg warm is, nemen ze inderdaad graag een modderbad, net zoals de olifanten. Bovendien is de modder een bescherming tegen insectensteken. Er zijn mensen die varkens als huisdieren houden omdat het vreedzame, gevoelige, sociale, nieuwsgierige en slimme dieren zijn.
Fun fact: varkens zijn intelligenter dan honden!

De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Onverslijtbaar speelgoed voor kleine en grote kinderen; voor jarenlang speelplezier!

Extra informatie

Afmetingen 9.8 × 3.1 × 5 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Dier

Varken

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.