Schleich | Boerderijdieren | Zwartbonte Kalf

Schleich | Boerderijdieren | Zwartbonte Kalf

5.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13798 Categorieën: , , ,
Koeien zijn zeer gevoelige dieren. De moederdieren beschermen hun kalfjes en zullen onmiddellijk opduiken als de jonge dieren angstig zijn of om melk roepen. De moederdieren likken de kalfjes om ze gerust te stellen.
Als ze geboren zijn, worden de kalfjes door de moeder in de box zorgvuldig droog gelikt. Al na een paar dagen mogen ze mee naar buiten op de wei om te spelen en te stoeien. Na een paar weken beginnen ze ook al gras en hooi te eten. Maar ze kunnen het groene voer nog niet zo goed verteren als de volwassen dieren. Daarom drinken de kalfjes nog zeker twaalf maanden bij de moeders. Na ongeveer vijf jaar zijn de kalfjes volwassen en kunnen 20 tot 25 jaar oud worden.
Fun fact: Bij de geboorte wegen kalfjes al tussen de 25 en 45 kilo.

De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Onverslijtbaar speelgoed voor kleine en grote kinderen; voor jarenlang speelplezier!

Extra informatie

Afmetingen 7.5 × 3.8 × 5 cm
Dier

Koe

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.