Schleich | Boerderijdieren | Zwartbonte Koe

Schleich | Boerderijdieren | Zwartbonte Koe

9.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13797 Categorieën: , , ,
Koeien kunnen geen mensentaal verstaan, maar ze kunnen wel onderscheid maken tussen een vriendelijke en onvriendelijke toon. Aan de toon herkennen ze ook of iemand serieus en oprecht is.
Koeien tonen hun genegenheid voor elkaar door over elkaars kop, schouder en rug te likken. Als je ze bij hun vriendinnen weghaalt, raken ze vaak gestrest en worden ze verdrietig. Het valt koeien niet moeilijk elkaar te herkennen omdat stemgeluid en reuk niet te verwisselen zijn. Bovendien zijn ze zeer intelligent en kunnen ze maar liefst 100 andere dieren in een kudde herkennen. Ze kunnen niet alleen puzzeltjes oplossen, maar vinden dat ook nog echt leuk. Als ze eenmaal in de gaten hebben hoe ze met hun kop een hek open kunnen krijgen, maken ze sprongetjes in de lucht en leven zich uit.
Fun fact: De koeien in de verschillende streken loeien niet allemaal hetzelfde. In hun eigen weilanden doen ze het spreken van de boer na.

De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Onverslijtbaar speelgoed voor kleine en grote kinderen; voor jarenlang speelplezier!

Extra informatie

Afmetingen 12.6 × 6.4 × 8.2 cm
Dier

Koe

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.