Schleich | Hooglandstier

Schleich | Hooglandstier

8.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13919 Categorieën: , , ,
De bruine, Schotse hooglander stier van Schleich is een robuust, langlevend rund dat uit het noordwesten van Schotland afkomstig is.
De Schotse hooglander stier van Schleich heeft een lange, warme vacht. De vacht is zo lang en wollig dat zelfs ijzige koude het dier niets uitmaakt. Daarom kan de hooglander het hele jaar buiten blijven. De stieren kunnen gemakkelijk worden onderscheiden van de koeien, omdat de mannelijke dieren eerder horizontaal naar voren gebogen hoorns hebben. Bij vrouwelijke dieren zijn de hoorns duidelijk langer en sterk naar boven gebogen.
Fun fact: Hooglanders gelden als het oudste geregistreerde runderras.
De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Extra informatie

Afmetingen 13.6 × 5.8 × 7.7 cm
Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.