Schleich | Paarden | Mustang Veulen

Schleich | Paarden | Mustang Veulen

5.99 incl. BTW

Artikelnummer: sch13807 Categorieën: , ,
Mustangs zijn kleine, maar taaie paarden. Zij dragen hun hoofd hoog en trots. Dat komt misschien omdat ze in de wildernis moeten zien te overleven zonder de hulp van de mens.
Na de mustangs, kwamen ook de nobele Arabieren en berberpaarden naar Amerika. Zij kruisten zich met de mustangs en ook tegenwoordig kun je nog in veel wilde paarden hun elegante lichaamsbouw herkennen. Mensen zeggen vaak dat mustangs echt koppig kunnen zijn. Dat komt omdat zij door hun manier van leven niet afhankelijk zijn van de mens. Ook hun veulens krijgen ze zonder hulp van mensen. Meestal worden de veulens 's nachts geboren. Dan dreigt er minder gevaar omdat de natuurlijke vijanden, met name de poema's, pas tegen het aanbreken van de dag op jacht gaan.
Fun fact: De vacht van mustangs kan alle kleuren hebben. Het meeste komen rode schimmels en paarden met een vale wildkleur voor.

De boerderij en het bos komen tot leven met de prachtige, natuurgetrouwe dieren van Schleich.
De wensen van kinderen en veilig speelplezier zijn het uitgangspunt voor de ontwerpers van de Schleich speeldieren. Alle kunststof dieren zijn prachtig uitgewerkt tot in het kleinste detail en worden met de hand beschilderd. Schleich maakt uitsluitend gebruik van kindvriendelijke en veilige materialen die voldoen aan alle geldende nationale en internationale eisen. Daartoe horen de Europese speelgoedrichtlijn 2009/48/EG, DIN EN 71 en de Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety ASTM F963-2008.

Onverslijtbaar speelgoed voor kleine en grote kinderen; voor jarenlang speelplezier!

Extra informatie

Afmetingen 9.5 × 3 × 7.7 cm
Dier

Paard

Geschikt vanaf

3 jaar

Materiaal

Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.