Trybike | Hout | 3 wieler en 2 wieler

Trybike | Hout | 3 wieler en 2 wieler

169.95 incl. BTW

Artikelnummer: cotryhout Categorieën: , , , ,
Merk:Trybike

Leren fietsen was nog nooit zo makkelijk en leuk. Met de Trybike leren kinderen vanaf 12 maanden fietsen. Geschikt als buitenspeelgoed.

- De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen.

- Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de lage tweewieler. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht.

- Als kinderen 3 à 4 jaar zijn, en het zadel niet meer hoger kan, is het tijd voor de derde stand van de Trybike: de hoge tweewieler. Daarmee creëer je de hoogste houten loopfiets die er op de markt bestaat en kunnen kinderen nu ook als 5-jarige nog genieten van de Trybike.

- De vierde stand is de Trybike als driewieler in de hoge stand. Een leuke afwisseling en daarnaast biedt deze stand kinderen met een beperking of evenwichtsstoornis extra ondersteuning.

Tip 1. Als je kind tijdens het (loop)fietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleerd loopfiets-expert. En als je dan een fiets met trappers voor je kind koopt, hoeft het alleen nog te leren trappen en remmen. Misschien heeft het kind geen zijwielen meer nodig! Balanceren is geen probleem en binnen korte tijd fietsen de meeste kinderen weg.

Tip 2. Als je kind eenmaal op een echte fiets kan fietsen, blijft de Trybike ook nog leuk speelgoed. Hoe cool is het dan om ook in de hoge stand weer eens de achterwielen te monteren, de fiets te pimpen met een lamp of slingers en met deze trike de aandacht te trekken van de buurt.

Tip 3.  Bewaar de Trybike voor je volgende kind of geef ‘m door aan een ander kind. De Trybike gaat heel veel jaren mee.

Specificaties: 12 inch extra brede luchtbanden, watervast verlijmd berken multiplex hout, stalen wielen met spaken en kwaliteitslagers, ingebouwde stuurbeperking voor veiligheid, handige opbergzak voor onderdelen, zeer eenvoudig om te bouwen m.b.v. 2 inbussleutels en een schroevendraaier. Zadelhoogte: instelbaar vanaf 28 tot 50 cm. Gewicht: tweewieler 4,1 kg, driewieler 5,5 kg. Garantie: 1 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.