Trybike | Steel | Twee- en/of driewieler | Diverse kleuren

Trybike | Steel | Twee- en/of driewieler | Diverse kleuren

104.95144.95 incl. BTW

Artikelnummer: Trybike Steel Categorieën: , , , ,
Merk:Trybike

Van deze Trybike hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen. De eerste stand van deze fiets is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf ongeveer 15 maanden lopen én fietsen. Geschikt als buitenspeelgoed.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen: het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.

Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis langer of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor de lengte, het niveau en de vaardigheden van elk kind. Daarnaast is de zadelhoogte verstelbaar van 30 - 45 centimeter, waarbij geen imbus nodig is.

Deze 2-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen.

Tip 1
Bied de Trybike driewieler aan rond de eerste verjaardag (prachtig verjaardagscadeau!) en gun je kind de tijd de fiets te observeren en er mee aan de gang te gaan, op welke wijze dan ook. Liever het kind er niet opzetten omdat het dan ook niet weet en leert hoe het er weer af moet komen. Zèlf ontdekken is hier zeker heel belangrijk!

Tip 2
Als je kind tijdens het loopfietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleerd loopfiets expert. Nu kun je ook een echte fiets met trappers kopen. Mocht je een fiets met trappers kopen laat dan de zijwieltjes achter in de winkel. Het enige dat je kind nu nog hoeft te leren is te trappen en te remmen, want het balanceren heeft hij al geoefend met de Trybike! Na een uurtje oefenen, fietsen de meeste kinderen al op een gewone fiets.

Tip 3
Bewaar deze loopfiets voor je volgende kind of geef ‘m door aan een ander kind. Dat is namelijk pas echt duurzaam!

Extra informatie

Onze adviesleeftijd

Driewieler vanaf 1 jaar, Tweewieler vanaf 2,5 jaar

Materiaal

Staal

Inhoud

Driewieler: 2 dozen, Tweewieler: 1 doos

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.