Van Dijk Toys | Kubusmeubilair | Diverse opties en formaten

Van Dijk Toys | Kubusmeubilair | Diverse opties en formaten

80.00199.00 incl. BTW

Artikelnummer: vd415-431 Categorieën: , , ,

Het kubusmeubilair van Van Dijk heeft oneindig veel mogelijkheden! De stoelen en banken zijn zo gemaakt dat ze perfect onder de tafel geschoven kunnen worden tot een compact vierkant. De stoelen en gewone bank zijn omkeerbaar om zo verschillende zithoogten te krijgen, waardoor ze op verschillende leeftijden makkelijk zitten en op de kop als krukje gebruikt kunnen worden. Doordat ze stevig in het vierkant gemaakt zijn, kan er ook gerust op geklommen worden. De tafel kan op zijn kant gezet worden om zo omgetoverd te worden tot een heerlijk "afgesloten" hoge bank waar het kind zich lekker in terug kan trekken. Daarnaast is de tafel op deze wijze ook te gebruiken als bureautje en weer perfect in combinatie met twee kubusstoelen of één van de banken die onder het bureaublad geschoven kunnen worden. Door de grote gaten aan de zijkanten is het meubilair van Van Dijk ook makkelijk hanteerbaar voor de kinderhanden.
Dus op zoek naar stevige meubelen die veelzijdig te gebruiken zijn? Dan is deze serie van Van Dijk helemaal perfect voor thuis en/of in de kinderopvang!

Al het kubusmeubilair van Van Dijk is afgewerkt met meerdere lagen blanke lak die uiteraard veilig zijn voor kind en gezondheid. De meubels wordt gemonteerd geleverd.

stoeltje stoelen tafel tafeltje

Extra informatie

Afmetingen N/B
Geschikt vanaf

1 jaar

Materiaal

Berken multiplex

Formaat

Kleuters, Peuters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.