Voggenreiter | Tamboerijn

Voggenreiter | Tamboerijn

14.95 incl. BTW

Artikelnummer: 0983-7 Categorieën: , ,

Is er een feestje of iemand jarig?
Spelenderwijs ontdekken de kinderen de wereld van ritme en muziek met de muziekinstrumentjes van Voggenreiter
Voggenreiter ontwikkelt in een kleine ambachtelijke fabriek in Duitsland o.a. Voggy’s Kinderwereld. De instrumenten worden met de hand gemaakt van beukenhout (en metaal) en nodigen uit tot het ontdekken van klank, geluid en samenspel.
De mooi vormgegeven productielijn is ergonomisch aangepast aan kinderhanden en de kwaliteit van de instrumenten en de klank is getest. De muziekinstrumenten van Voggenreiter dragen bij aan de eerste muzikale stappen en het ritmegevoel en zijn ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar thuis, in de kinderopvang en de basisschool.

Deze mooie, houten tamboerijn van Voggenreiter kan op verschillende manieren bespeeld worden ; door ermee tegen heup, hand of been te slaan of door ermee te schudden. De randen zijn veilig en comfortabel afgerond en het formaat (21 cm) zorgt ervoor dat kinderen vanaf 3 jaar hem goed kunnen vasthouden. De heldere klank van 12 paar metalen schellen fascineert van nature en maakt een ritmische start in de percussiewereld wel heel vanzelfsprekend.

De tamboerijn bevordert de muzikale ontwikkeling en de motorische vaardigheden.

Extra informatie

Materiaal

Beukenhout, Metaal

Formaat

Diameter 21 cm

Geschikt vanaf

3 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.