Wobbel | Pro | Blank gelakt | Diverse kleuren persvilt

Wobbel | Pro | Blank gelakt | Diverse kleuren persvilt

150.00 incl. BTW

Artikelnummer: WOBBEL-PRO Categorieën: , , , ,
Merk:Wobbel

De Wobbel Pro is het tweelingzusje van de Wobbel Original. Met een groot belangrijk verschil: deze Wobbel kent geen wolvilt maar persvilt aan de onderzijde. Dat maakt deze Pro geschikt voor intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld in de kinderopvang.
Het persvilt bestaat grotendeels uit gerecyclde petflessen. Net als het wolvilt reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel. De zachte, vilten uitstraling betekent een extra uitnodiging aan de gebruikers. Het persvilt is makkelijker te reinigen en de beschikbare kleuren persvilt vormen een prachtig en eigen contrast met het hout.
Ook deze Wobbel is geschikt vanaf 0 maanden (onder begeleiding).

De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse, maar zeer doeltreffende manier, het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen (tot 100 kg.) Onze ervaring is dat de Wobbel populair is bij kinderen. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School. Onder de naam Wobbel presenteren wij dit klassieke "balance board" in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.
Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Kinderen ontdekken zelf de oneindige mogelijkheden van de Wobbel. Zo is het een ideaal opstapje voor bijvoorbeeld in de keuken om samen te koken of natuurlijk koekjes en taart te bakken. Of is het een balansbord, een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of toch de rug van een olifant?

Deze Wobbel Pro is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. Door zijn vorm en uiterlijk is dit het enige speelgoed dat u niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan, indien zorgvuldig gebruikt, ook mee naar buiten.

Met deze wobbelkaarten worden grote en kleine mensen uitgenodigd om samen te spelen en te bewegen op en met de Wobbel. Het zijn 6 sets kaarten, een handleiding en een extra memory spel, allemaal in één bestand. Print ze op mooi, dik papier, knip ze uit en we wensen je veel oefen-plezier!

Nu ook beschikbaar als 'kleur-zelf-in-editie'.

Extra informatie

Afmetingen 90 × 30 cm
Kleur

Babymuis, Bos, Lucht, Mosterd, Muis, Wilde rozen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.